Masszázsterápia

Felfrissülés

 

A masszázs egészségügyi előnyei

 

A masszázs javítja a bőr egészségét, a vérkeringést és az emésztőrendszer működését. Hozzásegít a jó alváshoz és az immunitás javításában is fontos szerepe van. Dióhéjban a rendszeres masszázsok segítenek a testi és lelki egészség biztosításában minden ember számára.

A masszázs egészségügyi előnyei az emberiség számára már a régmúlt időkben is ismertek voltak. A jó fizikai egészség mellett a masszázs is csodálatos a jó mentális egészség elérése érdekében.

A szorongástól való mentesség:

A szorongás vagy más szellemi probléma talán mindenki életének egy bizonyos pontján bekövetkezhet. Annak érdekében, hogy megszüntessük ezeket a mentális rendellenességeket, a masszázs az egyik leghatékonyabb módszer.

Az immunrendszer erősítése:

Egy erős immunrendszer elégséges ahhoz, hogy különböző típusú fertőzésekkel megbírkózzon. Az egyik legjobb szintentartás, a masszázs, amely erős immunrendszert biztosít a testnek. Segít a védősejteknek a szervezetben, hogy kelló mértékben ellenáljanak a vírusfertőzéseknek.

Egészséges idegrendszer:

A masszázs oldja az emberi szervezet idegeiben felhalmozott feszültséget. Idegrendszerünk újratöltődik a masszírozással és vissza tudjuk helyezni a normális funkcionalitásba.

Bőrápolás:

A masszázs terápia következetes használata lenyűgöző ragyogást eredményezhet a bőrnek. A gyakori masszázs megfelelően ápolja a bőrt és késlelteti a bőr öregedését.

Javítja a vérkeringést:

Egy masszázs alkalmával, jelentősen javulhat a vérkeringés a szervezetben. A masszírozás segíti a vért abban, hogy a szükséges mennyiségben, az oxigénnel telített vért intenzívebben eljuttassuk az egész testben.

 

 

 

Biztonságérzet

 

Az első masszázsunkat az anyaméhben kapjuk, fontos, hogy ezt a biztonságérzetet legyünk képesek létre hozni minden érintésnél. Ezért olyan gyógyító a szeretettel végzett masszázs, mert ezt a kódot frissíti és ösztönzi, az ősi béke állapotára emlékezteti a testet és a lelket is.

A jó terápia így a sérült szellemi és fizikai paneleinket javítja, felszabadítja, tisztítja és újraerősíti. Kétszemélyes erőtér, melyben igyekszünk a külvilágot kizárni, elfelejteni.

Kinyújtózunk a múltban, és felfrissülünk a mostban, ringatózva a jövő álomvilágában. Egy közös lassú tánc, amelyben együtt mozog és érez a kezelő és a páciens, az érintésben és oldásban. Ha jól működő affinitás van, egy közös séta a bensőnkben, élettörténetünkben. Egy cselekvő és egy passzív, de közös meditáció.

Feladatom, hogy segítsek ajtót nyitni erre az Utazásra saját bensőnkben. A kezeimen keresztül vándorolnak érzéseink, így tudunk meg többet egymásról, és tanulunk egymástól.

Masszázsvilágomnak ez a legfontosabb része, ebbe a flow-ba segíteni vendégem, hogy ne csak én regeneráljam, hanem saját magában elmélyedve önmagát gyógyítsa, hogy a dolgokat fogadja, és engedje, s, ahogy a Bölcselet mondja: "Ennyi az egész"